Aanmeldformulier

  Aanmelden en wachttijden

  Ben je geïnteresseerd? Neem dan contact op via onderstaand telefoonnummer of het aanmeldformulier, zodat we je aanmelding kunnen bespreken. Ook kan je een verwijzing aanvragen bij je huisarts, die jou via zorgdomein kan verwijzen voor behandeling bij Psychologenpraktijk de Ster. Voor verdere vragen kun je contact opnemen via het aanmeldformulier of bel naar: 06 – 83 60 21 02. Er zal zo snel mogelijk contact met je worden opgenomen.

  De praktijk is geopend op dinsdag van 9.00 tot 15.30, op woensdag van 9.00 tot 12.00, op donderdag van 9.00 tot 15.30 uur en op vrijdag van 11.00 tot 15.00 uur. Op maandag is de praktijk gesloten. Wanneer je gesprekken vergoed wil krijgen door je verzekering, neem dan de volgende documenten mee naar je eerste afspraak:

  • het verwijsbriefje van je huisarts (let op; hierop moeten de agb-code van de verwijzer, een vermoeden van de DSM-diagnose en een verwijzing naar de BGGZ staan). Tenzij de huisarts rechtstreeks verwezen heeft naar Psychologenpraktijk de Ster via Zorgdomein. Dan hoef je geen verwijsbrief mee te nemen.
  • je verzekeringspas
  • een geldig legitimatiebewijs (paspoort, id-kaart of rijbewijs)

  Wachttijden per 4-4-2024: Aanmeldstop

  Momenteel is er een aanmeldstop zonder wachtlijst.

  Behandelwachttijd: het streven is binnen 2 weken na intake de behandeling te starten.

  Wanneer u de wachttijd te lang vindt, kunt u altijd contact opnemen met de zorgaanbieder, of uw zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling. Uw zorgverzekeraar kan u ondersteunen, zodat u binnen 4 weken vanaf uw eerste contact met een zorgaanbieder een intakegesprek krijgt, en dat de behandeling binnen 10 weken vanaf de intake is gestart. Dit zijn de maximaal aanvaardbare wachttijden die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk zijn overeengekomen (de treeknormen).