Aanmeldformulier

  Aanmelden en wachttijden

  Ben je geïnteresseerd? Meld je aan via het aanmeldformulier of bel naar: 06 – 83 60 21 02. Er zal zo snel mogelijk contact met je worden opgenomen.

  De praktijk is geopend op maandag van 10.30 tot 14.00 uur, op dinsdag van 10.30 tot 16.00 uur, op woensdag van 10.00 tot 14.00 uur en op donderdag van 9.00 tot 16.00 uur. Op vrijdag is de praktijk gesloten. Wanneer je gesprekken vergoed wil krijgen door je verzekering, neem dan de volgende documenten mee naar je eerste afspraak:

  • het verwijsbriefje van je huisarts (let op; hierop moeten de agb-code van de verwijzer, een vermoeden van de DSM-diagnose en een verwijzing naar de BGGZ staan). Tenzij de huisarts rechtstreeks verwezen heeft naar Psychologenpraktijk de Ster via Zorgdomein. Dan hoef je geen verwijsbrief mee te nemen.
  • je verzekeringspas
  • een geldig legitimatiebewijs (paspoort, id-kaart of rijbewijs)

  Wachttijden per 8-6-2023: 26 weken

  Behandelwachttijd: het streven is binnen 2 weken na intake de behandeling te starten.

  Wanneer u de wachttijd te lang vindt, kunt u altijd contact opnemen met de zorgaanbieder, of uw zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling. Uw zorgverzekeraar kan u ondersteunen, zodat u binnen 4 weken vanaf uw eerste contact met een zorgaanbieder een intakegesprek krijgt, en dat de behandeling binnen 10 weken vanaf de intake is gestart. Dit zijn de maximaal aanvaardbare wachttijden die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk zijn overeengekomen (de treeknormen).